Upplev Videum Science Parks labbmiljöer

Videum Science Park visar de öppna labbmiljöerna och ger alla nyfikna en möjlighet att testa virtual reality och upptäcka 3D-skrivarnas potential. Labbmiljöerna är Videum VR - ett unikt labb för virtual reality med ett 360-graders golv som ger rörelsefrihet i den virtuella världen och Videum Innovation Lab - en miljö som främjar innovation och samverkan. Välkommen att uppleva miljöerna och höra om vilken nytta du och din verksamhet kan ha av att nyttja dem!

DATUM
torsdagen den 8 oktober

PROGRAM
11.00-11.15 Presentation av verksamheten inom Videum Science Park
11.15-12.00 Besök i Videum VR och Videum Innovation Lab

PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö

Begränsat antal deltagare på plats i Videum Science Park.

ANMÄLAN genom Biljettkiosken

Om Videum Science Park
Videum Science Park är Växjös främsta kunskaps- och innovationsmiljö för företag, studenter och forskning. Vi erbjuder professionell service kring flexibla kontors- och möteslokaler, labbmiljöer för innovation och VR samt ett stort utbud kunskapsevent i samverkan med näringsliv och akademi. 


Eventet är en del av Innovationsveckan
Innovationsveckan är en plattform för alla som utvecklar offentlig sektor och den är både lokal och nationell. Upplägget liknar Almedalsveckan, men aktiviteterna kan arrangeras var som helst i landet, antingen genom fysiska möten eller digitalt. Varje aktivitet har en arrangerande/medverkande part från offentlig sektor.

Innovationsveckan är ett initiativ av Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning..


DOKUMENTATION och AVANMÄLAN

Alla våra event kan komma att dokumenteras i foto och film för publicering på vår webb, i sociala medier och trycksaker. Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. Utebliven anmäld deltagare kommer att debiteras en kostnad. info@videum.se