Flexibla kontor i dynamisk kunskapsmiljö

Vi är säkra på att du själv kan skapa framgång för ditt företag. Vi är också säkra på att du som entreprenör i rätt miljö kan höja tempot. Videum Science Park i Växjö är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.

Att vara hyresgäst hos oss handlar inte bara om att få en bra lokal, ett passande kontor, en känd adress, service och tillgång till moderna mötes- och konferenslokaler. Vi tror på att idéer föds där människor möts. Vi tror att det gäller såväl dig som företagare som dina medarbetare. Om de inspireras och utvecklas så växer ditt företag. Därför har såklart alla på företaget tillgång till de aktiviteter som ordnas, såsom inspirerande kunskaps- eller faktaföreläsningar men också sociala event som afterwork, kaffefredag och temafester.

Kort sagt - du som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft och har en vilja att på ett eller annat sätt samspela med universitetets forskning, utbildning eller studenter är välkommen till oss på Framtidsvägen!