Hur du väljer kontorslokal för ditt företag

Det är viktigt att trivas på kontoret för att kunna prestera. Med ditt val av lokal för ditt företag signalerar du också något till dina kunder och framtida anställda. 

Läget

Läget när man väljer kontorslokaler är viktigt. Men vad som är ett bra läge varierar från företag till företag. Kanske är det ett lättillgängligt läge för alla typer av transportmedel, kanske ett läge som erbjuder flexibilitet och stora samverkansytor, kanske närhet till andra kända företag? Du känner din verksamhet bäst. Videums unika erbjudande är närhet till andra företagare, Linnéuniversitetet, restauranger, dagligvaruhandel och naturen in på knuten. Här verkar du på en redan känd adress i Växjö med tillgång till såväl samverkansytor som parkeringar, elcyklar, laddplatser och bussförbindelser som förenklar både för dina anställda och kunder.

Kontrakt

Med Videum förhandlar varje företag själv vad gäller pris och avtalslängd. Alla har självklart tillgång till sina kontor dygnet runt, året runt.

Goda grannar

Att välja ett område med gott rykte för ditt privata boende är nog självklart och att goda grannar påverkar ditt välbefinnande märker du säkert av. Men hur noga är du med att välja grannar till ditt företag? På Framtidsvägen blir du granne med etablerade företag och startups, några som verkar lokalt och andra internationellt.

Expansionsmöjligheter

Företag växer och minskar allt eftersom affärerna går bra eller möts av utmaningar. Därför kan det vara svårt att veta hur mycket yta man behöver nästa år. Att välja någon typ av kontorshotell brukar ge en snabbare möjlighet att växla upp eller ner i storlek på kontor. Vår miljö är till för tillväxtföretag, vilket gör att vi alltid står beredda att hitta en lösning för era behov.

Mötesrum

Alla verksamheter måste samlas för möte med jämna mellanrum. Olika typer av möten kräver olika typer av rum. I storlek, utformning och teknik. Tillgången till mötesrum i varierande storlek och stil gör att du kan hålla nere din egen kontorsyta och ändå alltid hitta en miljö som passar syftet och storleken på ditt möte. Grupprummen ingår i hyran och alla kan hyra konferenslokalerna.

Nätverk och samarbeten

Alla mår bra av att vidga sina nätverk, men alla har inte lika lätt för det. I vår miljö sker informella möten vid kaffemaskinen och i korridoren, men framför allt ges mingel- och nätverksmöjligheter vid alla Videums aktiviteter och event, vilka kan vara uppåt 40 stycken på ett år. Vi är alltid öppna för samarbeten med våra hyresgäster, så har du en samarbetsidé ska du ta den till oss. Idéer föds där människor möts.

Service och stödfunktioner

När man samlar många företag på ett ställe finns stora vinster att göra vad gäller service och stödfunktioner. Men att servicen finns på pappret behöver inte betyda att den är bra. Stolta kan vi dock säga att vår Företagsservice får riktigt höga betyg när vi mäter kundnöjdhet. Alla våra hyresgäster har tillgång till post- och receptionsservice som håller öppet under kontorstid. Personalen du möter i reception och konferens på Framtidsvägen har lång erfarenhet och brinner för personlig service.  

Välkommen till Framtidsvägen!