16 sep

Teknikutställning: RS LiveIntresserad av innovationer inom teknik och vad som kan hjälpa dagens och framtidens ingenjörer att utveckla sina idéer och uppfinningar? Då ska du besöka den 100 kvadratmeter stora rullande utställningsmontern RS Live som kommer till Videum Science Park denna dag. Här kan du se och uppleva det senaste inom olika teknikområden samt möta experter och produktspecialister. 

Industriell automation och IoT  Allt till den uppkopplade fabriken. Lösningar som optimerar driften och förenklar underhåll och service.

Avancerade test- och mätinstrument  Värmekameror som hjälper dig hitta dolda fel och bärbara instrument med WiFi-uppkoppling.

Senstorer och givare med IO-Link  Stryktåliga och tillförlitliga uppkopplade enheter som levererar data om läge, tryck, temperatur.

Monterings- och lödteknik  Effektiv och tillförlitlig lödning av komponenter. Lösningar för allt från utvecklingslabbet till produktionen.

Kontaktdon, kopplingsplintar och kablage  Snabbt monterbara och säkra förbindelser med den senaste tekniken - för alla slags användningar.

TID och DATUM klockan 9-15 onsdag 16 september 2020
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN ingen, alla intresserade är välkomna
CORONA Självklart har det vidtagits säkerhetsåtgärder för att förebygga smittspridning och det är ett begränsat antal besökare i lastbilen åt gången.
ARRANGÖR RS Components och Videum Science Park

RS på väg genom Sverige >>


16 september i Videum Science Park

Passa på att denna dag även delta på något av våra kunskapsevent. Kom bara ihåg att anmälan krävs till dem. Välkomna! 

Digibrunch Framtidens logistiklösningar klockan 11.30-13.00

Workshop 3D-print klockan 13.30-15.30