För hyresgäster | 2022-11-10

Från nyhetsbrevet

Erbjudande - Prova konferenslokalerna till reducerat pris

Du som är hyresgäst på Framtidsvägen ges nu möjlighet att hyra våra konferenslokaler till reducerat pris. Vid bokning max 48 h i förväg ger vi 50 % rabatt på lokalhyran. Information om villkor och förfrågan görs i receptionen. Passa på att ta årets sista personalmöte i ny lokal så ni har plats för både arbetsworkshop och julklappslekar!

Restaurang Rasken har öppnat igen

Ett uppskattat lunchalternativ som varit stängt under längre tid har åter öppnat på gångavstånd från Framtidsvägen. Restaurang Rasken serverar en klimatsmart buffé med fokus på det gröna. Varje dag kan du kombinera ihop din lunch av olika varma växtbaserade rätter, soppor och grönsaker från vårt salladsbord. Till det serveras hembakt bröd. Som komplement finns det också en kött- och en fiskrätt på buffén. Du kan enkelt nå restaurangen från Slottsallén.

Träningslokalen håller öppet året ut

Pilotprojektet med träningslokalen (H)our Power, som genomförts efter önskemål från våra hyresgäster, kommer inte att fortsätta efter årsskiftet då det varit allt för svagt intresse att köpa träningskort. Sista dag som träningslokalen håller öppet är på nyårsafton, 221231.