Videum AB | 2019-04-05

Restaurang Visp för uthyrning

Videum Science Park är en mötesplats för företagare som vill verka i ett sammanhang för tillväxt och en mötesplats för näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi vet att en viktig ingrediens för en effektiv arbetsdag och givande möten är maten och det är här du kommer in i bilden.

Vår vision för restaurang Visp är ett modernt utbud av hög kvalitet, med ett hållbart tänk och smakvariation. Önskan är att det ska finnas möjlighet att köpa frukost, lunch och fika. Lunchmenyerna bör anpassas till tjänstemannasegmentet och då restaurangen är öppen såväl för hyresgäster i Videum Science Park som för allmänheten finns goda möjligheter att även ha öppet kvällstid. Stadsdelen Teleborg är en av Växjös största med en stor pågående nyproduktion av bostäder i närområdet.

För dig som brinner för den goda maten, vågar ta egna initiativ och har en vilja att interagera och samverka kring nya idéer kan vi erbjuda ett hyreskontrakt på ett komplett restaurangkök och en möblerad matsal. Allt nybyggt och inrett 2018. Utformningen av en uteservering pågår under 2019. Du får möjlighet att bidra till pulsen och flödet av människor i innovationsmiljön samt i förlängningen till utvecklingen av hela området.

Kök & disk 108 kvadratmeter

Videum AB äger det fullutrustade tillagningsköket och diskrummet. Kapaciteten är ca 200 portioner. Hyresgästen införskaffar och äger själv alla lösa inventarier som köksutrustning, brickor, porslin och kassapparat etc. I anslutning till kök och disk ligger personalutrymmen uppdelat på ett kontor och utrymmen för dusch och ombyte.

Servering 8,7 meter för uppdukning

Här finns idag ytor att duka upp ett prunkande salladsbord, varmhållning och kyl för en serveringslinje med bricka. Till detta tillkommer en lös köksö på hjul kan tjäna som station för dricka och bröd.

Matsalen 307 kvadratmeter, ca 180 platser

Matsalen har ett vackert mörkt ekgolv och glaspartier med stort ljusinsläpp. Videum har tagit hjälp av inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark vid valet av stolar, bord och soffor som erbjuder gästerna variation i sittmöjligheter och potential att möblera om för olika event. 

Entré från två håll

Matgästerna når lokalen både från huvudentrén i Videum Science Park och genom en egen entré från Framtidsvägen. Lokalen är vanligtvis öppen mot huvudentrén men kan under kvällstid och passande event enkelt skärmas av med en glasvägg. 

Sittplatser utomhus

Arbetet med planering och möblering av uteservering pågår. Uppskattningsvis blir det 20-40 platser mellan entréerna och Videum investerar i dessa möbler.

Kontakt Videum AB 

Johan Alserin, kundansvarig projektledare
johan.alserin@videum.se, 0470-72 33 09

 

Informationsblad i pdf >>

 

Restaurang Visp ligger i Videum Science Park på Framtidsvägen 14 i Växjö.