För hyresgäster | 2019-05-09

Uppdaterad info: Problem med skrivarna

19-05-16 Vi har fått information från Ricoh, som är vår leverantör av multifunktionsskrivare, att skrivarservern i torsdags blev utsatt för en ransom ware attack. Arbetet med att stänga ned och återställa funktionerna påbörjades direkt och vi har upprättat en personuppgiftsincident hos Datainspektionen. Videum har vidtagit tekniska åtgärder och arbetat intensivt för att få tjänsten fungerande igen. Har ni inte redan fått mail med information om den nya inloggningen ber vi er vänligast att kontakta receptionen, 0470-72 33 00.

Vi ber om ursäkt om skrivaravbrottet orsakat er problem.

Kontaktperson vid eventuella frågor: Fredrik Schill, IT-ansvarig, fredrik.schill@videum.se   


19-05-13 De nya skrivarservrarna är nu i gång och arbetet med att lägga in användare pågår. Alla användare kommer inom de närmsta dagarna få ett mail från Videum Reception med information om den nya inloggningen. Därefter behöver drivrutiner installeras på nytt på era datorer.  Vi ber om ursäkt att det tagit något längre tid än planerat, men problemet var större än vi först kunde se. Behöver ni skriva ut innan ni får mailet är ni välkomna att kontakta receptionen som nu kan skriva ut åt er på våra multiskrivare. Har ni frågor är ni alltid välkomna till oss i receptionen.


19-05-09 För tillfället har vi problem med skrivarna och de är just nu obrukbara. Uppskattningsvis ska felet vara åtgärdat till senast tisdag förmiddag den 14 maj. Om ni är i akut behov av utskrifter innan dess kan Videum Reception hjälpa till med svartvita A4-utskrifter. Kontakta då oss på e-post info@videum.se. Vi ber om ursäkt om detta ställer till det för er.