Science Park | 2021-06-22

Kontor för ett mer flexibelt arbetsliv

Videum Science Park är en mötesplats för företagande och innovation. Här erbjuds kunskapsevent, labbmiljöer och den moderna vardagens arbetsplats. Signalerna vi får är att många företagare och deras anställda önskar ett än mer flexibelt arbetsliv efter pandemin. Därför har vi utvecklat vårt utbud av kontorslösningar.

Många vill och behöver såklart fortsatt ha sina fasta kontor, men en del företag ser över möjligheten att erbjuda mer flexibilitet för sina anställda. Mer valmöjlighet i att bestämma varifrån och när man jobbar. Det behovet möter vi nu upp med (H)OUR OFFICE där man kommer att kunna hyra en kontorsplats med avtal per månad, per vecka eller per dag.

- För de kortaste hyrestiderna ser vi framför allt möjligheten att i anslutning till våra kunskapsevent kunna erbjuda deltagare att arbeta resten av dagen från en kontorsplats i Videum Science Park, förklarar etableringsansvariga Helena Rosberg. En lösning som ger flexibilitet i var man spenderar sin arbetsdag, samtidigt som det är klimatsmart eftersom man redan har tagit sig till science parken på Framtidsvägen, tillägger hon.

Kontrakten på en månad kan passa för den som är ensamföretagare, nystartad eller verkar i en osäker bransch. Men också den som av någon anledning uppehåller sig i Växjö under en viss tid och självklart för alla som vill prova på att verka i Videum Science Park.

Läs mer om (H)OUR OFFICE >>