För hyresgäster | 2021-11-23

Asiatiskt koncept på nya restaurangen

Citrongräs, limeblad, thaibasilika, ingefära, vitlök, koriander och chili. Kryddor från det smakrika asiatiska köket. Snart på en tallrik nära dig!

Med restauranger i Halmstad, Örebro och Göteborg öppnar nu restaurangkedjan Thai T4 även i Videum Science Park. Menyn bygger på en asiatisk buffé och sushi till lunch. Till kvällen à la carte och take away.

Thanh Le som driver restaurangkedjan ser stor potential för etableringen då stadsdelen Teleborg saknar en restaurang med asiatiskt koncept. Öppning är planerad till mitten av december, lite beroende på en ombyggnad i köket för den asiatiska matlagningen. In på nyåret finns planer på att prova efterfrågan på en frukostbuffé.

Vi säger välkomna till Thanh och hans medarbetare samtidigt som vi hoppas att våra hyresgäster och besökare kommer att uppskatta att vi åter har en restaurang i Videum Science Park. Nu med än mer generösa öppettider. För en bra start på arbetsdagen, en lunch med kollegor under samma tak och enkelheten med take away på väg hem från arbetet.